FAQ

Heb je nog tips voor de fotoreportage?

 

Er zijn heel veel tips voor een fotoreportage! Maar de eerste, en niet geheel onbelangrijke tip; schoon! Niet alleen het paard of de hond, maar ook het tuig wat het dier draagt. Het ziet er een stuk netter en verzorgd uit als alles netjes schoon is. Zorg dus goed dat je je paard een goede poetsbeurt geeft, en ook je tuig. Zorg er ook voor als je paard een hoofdstel of halster draagt, dat er nergens nog leertjes uitsteken, hier zal ik ook bijna altijd op letten, maar het is een stuk gemakkelijker als de klant er zelf ook aan denkt! Verdere tips over poses worden meestal op de locatie zelf gegeven.

wat moet ik mijn paard omdoen?

 

Het netste voor een fotoreportage is een hoofdstel, of een leren halster. Mocht je meerdere hebben mag dat natuurlijk ook! Er is altijd de mogelijkheid om te wisselen tussendoor.

Wat moet ik zelf aantrekken?

 

Zorg ervoor dat je niet te felle kleuren aantrekt, dit is meestal ter negatieve van de foto's. Lichte pastel tinten zijn meestal het mooiste voor de foto's. Ook leuke blousejes met bloemetjes oid zijn erg leuk, maar probeer daarbij ook wat rust te creëren dat het niet te druk word. Lange jurken zijn ook altijd heel mooi, maar het zelfde geld voor de kleur, niet te fel. Mocht je meerdere outfits hebben, is er altijd mogelijkheid om te wisselen tussendoor.

Ben je in het bezit van een paddock?

Helaas ben ik nog niet in het bezit van een paddock. Meeste foto's waarbij het paard los rent is deze gelongeerd op de de locatie. Het paard draagt daarbij een touwhalster of een hoofdstel. De touwhalsters kunnen na de reportage weggewerkt worden, hoofdstellen echter niet.

All Rights Reserved • Mandy Roeting Fotografie 2017 • Algemene Voorwaarden