◄ Terug naar de website

Werkwijze

Voor de fotoshoot

Je kunt een fotoshoot boeken door contact met mij op te nemen via het contact-formulier. Wij zullen via de e-mail contact hebben over de datum, de tijd en de locatie van de fotoshoot. De voorkeur van locatie gaat uit naar mooie gebieden, denk aan bos, heide, duinen etc. Mocht dit niet mogelijk zijn zullen wij samen naar een geschikte locatie kijken in de buurt. In de zomer gaat de voorkeur uit naar een tijd voor 11:00 of na 18:00 vanwege het harde zonlicht.

De fotoshoot kan 72 uur van te voren kosten loos worden afgezegd. Wordt er later afgezegd, wordt er 25% van de kosten in rekening gebracht. Bij noodgevallen en slecht weer wordt de fotoshoot kosten loos verzet.

De kosten van een fotoshoot kunnen van te voren overgemaakt worden of contant worden betaald op de locatie.

Tijdens de fotoshoot

Tijdens de reportage nemen wij de tijd en geduld die er nodig is. Sommige paarden staan niet graag stil, dit kan gebeuren, wij zullen alle tijd nemen om het paard meer op zijn/haar gemak te laten voelen. Vaak na een tijdje is het paard wat rustiger en kunnen wij de foto's nemen. Het belangrijkste is om op dat moment rustig en ontspannen te blijven.

Mocht je niet ervaren zijn met fotoshoots is dit helemaal niet erg, ik zal je begeleiden in het proces. Het is niet altijd makkelijk om model te staan, maar ik zal jullie zo goed mogelijk vertellen wat te doen. De fotoshoot begint altijd met portret foto's, daarna worden de actie foto's genomen. Aan het einde kunnen er rijfoto's worden genomen. Actie foto's worden gemaakt aan de longe met een touwhalster, die later in Photoshop weggewerkt kunnen worden.

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot ontvang je binnen 3 dagen een voorproefje. Dit voorproefje kan je niet zelf kiezen, maar dit is een klein cadeautje. De persoonlijke nabestel-pagina ontvang je binnen 7 dagen na de fotoshoot. Hier kun je uit alle (goed gelukte) foto's kiezen welke jij graag bewerkt wilt hebben. Ook kan je hier eventueel extra foto's nabestellen. Voor de kosten van eventuele nabestellingen kun je kijken op de pagina nabestellen. Na dat je de foto's uitgekozen hebt, ontvang je de foto's binnen 3 weken. Mocht dit langer duren wordt dit altijd aangegeven via de mail. De nabestel-pagina blijft 1 jaar online staan, na deze periode worden de foto's offline gehaald. Deze zijn echter altijd weer aan te vragen.

All Rights Reserved • Mandy Roeting Fotografie 2019 • Algemene Voorwaarden